Вітаю Вас Гість!

Форма входу

Логін:
Пароль:

Все для ремонту

Пошук

Кнопка сайту

Нерухомість Прикарпаття

Друзі сайту

Інтернет-магазин цифрової та комп'ютерної техніки - TIPTOP.IF.UA, м. Івано-Франківськ

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були на сайті:

Годинник

Курси валют

Погода

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Відправка СМС

Відправити СМС на БілайнВідправити СМС на МТСВідправити СМС на Київстар
Головна » 2010 » Квітень » 23 » Засоби реклами при продажу нерухомості
Засоби реклами при продажу нерухомості
06:13
Кожен з нас хоча б один раз у житті стикався з необхідністю продажі якого-небудь об’єкта нерухомості. Про один із способів вирішення даного питання – укладання ексклюзивного договору з агентством нерухомості – ми вже писали в одній з наших публікацій. При укладенні такого договору турботи про рекламу об’єкта лягають безпосередньо на агентство нерухомості. Але що робити, якщо власник вирішив обійтися без послуг ріелторських компаній і продавати об’єкт своїми силами? Де і як у такому разі шукати покупця, як
рекламувати свій об’єкт? Про це ми і поговоримо в даній статті.

Друковані видання. Розміщення оголошень про продаж або оренду нерухомості в друкованих виданнях, як і раніше залишається одним з найбільш популярних засобів при проведенні рекламної кампанії. При цьому використовуватися можуть як спеціалізовані видання про нерухомість, так і газети безкоштовних оголошень, ділові видання і т.п. У разі продажу житлової квартири розміщення інформації в газеті безкоштовних оголошень дозволяє значно скоротити бюджет на рекламу, тим більше, що такі видання є практично в кожному великому населеному пункті. У разі продажу об’єкта комерційної нерухомості варто звернути увагу на спеціалізовані видання, присвячені безпосередньо ринку комерційної нерухомості.


Реклама в Інтернеті.
Останнім часом набирає популярність розміщення оголошень в Інтернеті. По-перше, Інтернет дозволяє охопити значно більшу цільову аудиторію в порівнянні з друкованими виданнями, по-друге, розміщення оголошень в Інтернеті в багатьох випадках безкоштовне. Використовувати в даному випадку можна як дошки оголошень, так і Інтернет-ресурси про нерухомість. Також суттєвою перевагою є можливість пошуку. Потенційному покупцеві не потрібно переглядати сотні оголошень у пошуках потрібного варіанта, достатньо вказати при пошуку необхідні критерії, і з бази даних будуть вибрані тільки ті об’єкти, що підходять під ці вимоги. Також можливе проведення рекламної кампанії за допомогою банерної реклами.
Реклама на ТБ. Розміщення реклами на телебаченні відноситься до найбільш дорогим засобів проведення рекламної кампанії. При цьому слід відзначити велике охоплення аудиторії – телевізор сьогодні є практично в кожному будинку. Очевидно, що реклама на ТБ у більшості випадків буде цікава будівельним чи девелоперським компаніям при реалізації великих проектів. Наприклад, розміщення реклами на телебаченні можна використовувати при продажу квартир або нежилих приміщень в елітній новобудові в столиці. При цьому слід звернути увагу на можливість вибору саме тієї частини аудиторії, яка нам цікава – рекламні ролики можна транслювати перед або після показу ділових новин, передач про нерухомість і т.п.
У разі реалізації великих об’єктів будівельними чи девелоперськими компаніями часто проведення рекламної кампанії доручається спеціалізованим фірмам – рекламним агенціям. При цьому можуть надаватися не тільки послуги з розміщення реклами в засобах масової інформації або в Інтернеті, але й pr послуги.
Є ще один спосіб реклами при продажу квартири – розклеювання оголошень на під’їздах, стовпах і парканах. Деякі продавці по-старому продовжують користуватися цим способом. Але ми вам не рекомендуємо цього робити – навіщо псувати зовнішній вигляд вашого міста і додавати роботи двірникам? Адже існують набагато більш ефективні і сучасні засоби, про які ми й розповіли вище.

http://okvartirah.org.ua/
Переглядів: 884 | Додав: alien | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]